AGENCY DIENSTEN

voor sporters en entertainers

Wij hebben hart voor jouw zaken.

Als bureau vertegenwoordigen we sporters en entertainers. We streven ernaar om voor jou de best mogelijke voorwaarden te verkrijgen op een eerlijke en oprechte manier: of het nu gaat om contracten, reclame of sponsoring. Daarnaast helpen we je met het plannen van je seizoen, carrièreontwikkeling en de marketing van je persoonlijkheid en specifieke skills.

REPRESENTATIE & MANAGEMENT

CARRIÈREPLANNING

SPONSORWERVING

ONLINE & SOCIAL STRATEGIE

BEGELEIDEN VAN JONG TALENT

PERSOONLIJKE BRANDING

PUBLIC RELATIONS

PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING

STRESSREDUCTIE

SUPPORT NODIG? WIJ REGELEN HET.

Wij ontzorgen je zoveel mogelijk. Door weinig afleiding te hebben, blijf je gefocust op je ultieme sportieve of artistieke doelen.

Wat wij doen

Onze diensten kunnen worden onderverdeeld in drie hoofdpijlers: Agency, Financial Intelligence en Events. Wij zijn toegewijd om toonaangevende oplossingen te bieden aan onze klanten, voor vandaag en in de toekomst. Het is onze overtuiging dat een agent voor zijn sporter moet zorgen, niet andersom. Want jij als atleet of entertainer je aandacht moet kunnen richten op je passie.

Our mission

Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. Het is onze missie om topprestaties mogelijk te maken door onze klanten te ontzorgen, zodat ze het maximale uit hun carrière kunnen halen, zowel financieel als qua prestaties. In onze evenementenbusiness streven we ernaar om impactvolle ervaringen te organiseren die een blijvende indruk op het publiek achterlaten, terwijl we inspelen op de verschillende behoeften van alle betrokken stakeholders. 

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands
Scroll naar top