AGENCY DIENSTEN

voor sporters en entertainers

Wij hebben hart voor jouw zaken.

Als bureau vertegenwoordigen we sporters en entertainers. We streven ernaar om voor jou de best mogelijke voorwaarden te verkrijgen op een eerlijke en oprechte manier: of het nu gaat om contracten, reclame of sponsoring. Daarnaast helpen we je met het plannen van je seizoen, carrièreontwikkeling en de marketing van je persoonlijkheid en specifieke skills.

REPRESENTATIE & MANAGEMENT

CARRIÈREPLANNING

SPONSORWERVING

ONLINE & SOCIAL STRATEGIE

BEGELEIDEN VAN JONG TALENT

PERSOONLIJKE BRANDING

PUBLIC RELATIONS

PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING

STRESSREDUCTIE

SUPPORT NODIG? WIJ REGELEN HET.

Wij ontzorgen je zoveel mogelijk. Door weinig afleiding te hebben, blijf je gefocust op je ultieme sportieve of artistieke doelen.

Onze missie

Bij ons draait alles om onze cliënten. Het is onze missie om topprestaties mogelijk te maken door ze te ontzorgen, zodat ze het maximale uit hun carrière kunnen halen, zowel financieel als qua prestaties. In onze evenementenbusiness streven we ernaar om impactvolle ervaringen te organiseren die een blijvende indruk op het publiek achterlaten. Tegelijkertijd spelen we in op de verschillende behoeften van alle betrokken stakeholders.

Wat wij doen

Onze diensten kunnen worden onderverdeeld in drie hoofdpijlers: Agency, Financial Intelligence en Events. Wij zijn toegewijd om toonaangevende oplossingen te bieden aan onze klanten, voor vandaag en in de toekomst. Het is onze overtuiging dat een agent voor zijn sporter moet zorgen, niet andersom. Want jij als atleet of entertainer moet je aandacht kunnen richten op wat je het liefst doet.

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands
Scroll naar top