FINANCIËLE
INTELLIGENTIE

Bij GameGrip hebben we toegang tot alle financiële topexpertise die je nodig hebt. 

VOOREREIDING OP HET LEVEN NA JE CARRIÈRE EN ONVOORZIENE OMSTANDIGHEDEN

Jouw financiële gezondheid is onze prioriteit

Met enkele oprichters die samen tientallen jaren ervaring hebben in de financiële sector zorgen wij voor een evenwichtig plan om je financiële doelstellingen op korte en lange termijn te bereiken. We houden rekening met je inkomen, vermogen, levensstandaard, spaargeld en je begrip van de financiële materie. We ontmoeten elkaar regelmatig en ondernemen actie wanneer je omstandigheden of je resultaten afwijken van het uitgebreide plan dat we op maat voor je hebben gemaakt.

FINANCIËLE PLANNING

ESTATE PLANNING

PENSIOEN / ASSURANTIËN

FISCALE OPTIMALISATIE

VERMOGENSBEHEER

ACCOUNTANCY

ADMINISTRATIE

INVESTEERDERS / FINANCIERING CARRIÈRE

Wat wij doen

Onze diensten kunnen worden onderverdeeld in drie hoofdpijlers: Agency, Financial Intelligence en Events. Wij zijn toegewijd om toonaangevende oplossingen te bieden aan onze klanten, voor vandaag en in de toekomst. Het is onze overtuiging dat een agent voor zijn sporter moet zorgen, niet andersom. Want jij als atleet of entertainer je aandacht moet kunnen richten op je passie.

Our mission

Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. Het is onze missie om topprestaties mogelijk te maken door onze klanten te ontzorgen, zodat ze het maximale uit hun carrière kunnen halen, zowel financieel als qua prestaties. In onze evenementenbusiness streven we ernaar om impactvolle ervaringen te organiseren die een blijvende indruk op het publiek achterlaten, terwijl we inspelen op de verschillende behoeften van alle betrokken stakeholders. 

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands
Scroll naar top