EVENEMENTEN

Vrije tijd wordt steeds schaarser voor de moderne consument. Evenementen die mensen intens ervaren zijn voor hen een zinvolle manier om hun vrije tijd door te brengen. Onze kracht ligt in het leveren van uitstekende gebruikerservaringen.

SAMENBRENGEN VAN MENSEN

EVENEMENTEN MET HOGE IMPACT

Sportevenementen worden in een relatief korte periode gehouden en worden gekenmerkt door hun intense gebruikerservaring. Hierdoor kent eventmanagement zijn eigen unieke dynamiek. De vaardigheden voor het organiseren van een eersteklas evenement zijn zeer breed. Het gaat om zaken als huisvesting, marketing, training en supervisie van vrijwilligers, logistiek en financiën. GameGrip is kundig en ervaren op al deze vlakken. Daarom zijn wij de ideale partner voor een soepel lopend evenement en bieden we een geweldige gebruikerservaring voor alle belanghebbenden.

ORGANISATIE VAN PROPRIËTAIRE EVENEMENTEN

EVENT MANAGEMENT

MEET & GREETS

INSPIRERENDE SPREKERS

VIP TOEGANG
& ARRANGEMENTEN

Onze missie

Bij ons draait alles om onze cliënten. Het is onze missie om topprestaties mogelijk te maken door ze te ontzorgen, zodat ze het maximale uit hun carrière kunnen halen, zowel financieel als qua prestaties. In onze evenementenbusiness streven we ernaar om impactvolle ervaringen te organiseren die een blijvende indruk op het publiek achterlaten. Tegelijkertijd spelen we in op de verschillende behoeften van alle betrokken stakeholders.

Wat wij doen

Onze diensten kunnen worden onderverdeeld in drie hoofdpijlers: Agency, Financial Intelligence en Events. Wij zijn toegewijd om toonaangevende oplossingen te bieden aan onze klanten, voor vandaag en in de toekomst. Het is onze overtuiging dat een agent voor zijn sporter moet zorgen, niet andersom. Want jij als atleet of entertainer moet je aandacht kunnen richten op wat je het liefst doet.

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands
Scroll naar top