CONTACT

Laat ons je ontzorgen

NEEM CONTACT OP MET JE VRAGEN

WIJ

GEVEN

RUGDEKKING

WIST JE ...

dat we ook oplossingen voor reizen bieden? We zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt, van een verloren smartphone tot een vliegtuigvertraging - zelfs als het midden in de nacht is. Wanneer jij je kunt concentreren op het winnen van je toernooi of het spelen van een geweldige set, hebben we ons werk gedaan.

E-mail: 

Telefoon: +31 (0)85-130 64 90

 

KvK-nummers

GameGrip Holding B.V.: 74034758

GameGrip Agency B.V.: 74300474

GameGrip Events B.V.:  74300466

Best agency for athletes, artists and entertainers

Onze missie

Bij ons draait alles om onze cliënten. Het is onze missie om topprestaties mogelijk te maken door ze te ontzorgen, zodat ze het maximale uit hun carrière kunnen halen, zowel financieel als qua prestaties. In onze evenementenbusiness streven we ernaar om impactvolle ervaringen te organiseren die een blijvende indruk op het publiek achterlaten. Tegelijkertijd spelen we in op de verschillende behoeften van alle betrokken stakeholders.

Wat wij doen

Onze diensten kunnen worden onderverdeeld in drie hoofdpijlers: Agency, Financial Intelligence en Events. Wij zijn toegewijd om toonaangevende oplossingen te bieden aan onze klanten, voor vandaag en in de toekomst. Het is onze overtuiging dat een agent voor zijn sporter moet zorgen, niet andersom. Want jij als atleet of entertainer moet je aandacht kunnen richten op wat je het liefst doet.

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands
Scroll naar top