CONTACT

Laat ons je zorgen uit handen nemen

NEEM CONTACT MET ONS OP MET JE VRAGEN

WIJ

GEVEN

RUGDEKKING

WIST JE ...

dat we ook oplossingen voor reizen bieden? We zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt, van een verloren smartphone tot een vliegtuigvertraging - zelfs als het midden in de nacht is. Wanneer jij je kunt concentreren op het winnen van je toernooi of het spelen van een geweldige set, hebben we ons werk gedaan.

E-mail: 

Telefoon: +31 (0)85-30 64 90

Wat wij doen

Onze diensten kunnen worden onderverdeeld in drie hoofdpijlers: Agency, Financial Intelligence en Events. Wij zijn toegewijd om toonaangevende oplossingen te bieden aan onze klanten, voor vandaag en in de toekomst. Het is onze overtuiging dat een agent voor zijn sporter moet zorgen, niet andersom. Want jij als atleet of entertainer je aandacht moet kunnen richten op je passie.

Our mission

Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. Het is onze missie om topprestaties mogelijk te maken door onze klanten te ontzorgen, zodat ze het maximale uit hun carrière kunnen halen, zowel financieel als qua prestaties. In onze evenementenbusiness streven we ernaar om impactvolle ervaringen te organiseren die een blijvende indruk op het publiek achterlaten, terwijl we inspelen op de verschillende behoeften van alle betrokken stakeholders. 

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands
Scroll naar top