wij helpen je succesvol te zijn

GameGrip is een energiek sport & entertainment managementbureau. We staan voor full service. Heb je iets nodig? Wij leveren het.

een korte introductie

Wij zijn er om je huidige carrière te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je je leefstijl straks kunt aanhouden. Daarnaast zijn we in staat om eersteklas evenementen te organiseren.

Taking Care of Business

VOOR TOPSPORTERS EN ENTERTAINERS

Bij ons draait alles om onze cliënten. We zijn gek van sport en houden ervan om talenten te helpen het beste in zichzelf naar boven te halen. Ons ultieme streven is om jou te helpen je dromen waar te maken. Het maakt niet uit of je een fantastische tennisspeler bent, uitblinkt in beachvolleybal of een getalenteerd muzikant bent.

ONS BUREAU

GameGrip is opgericht door specialisten uit verschillende vakgebieden – verbonden door hun passie voor sport – met het gezamenlijke doel om het verschil te maken in het leven van sporters en entertainers. Wij zijn er om jou in staat te stellen te leven op jouw eigen voorwaarden.

ONTWERP VAN JE CARRIÈRE

BEGELEIDING VAN JONG TALENT

VOORBEREIDING OP EEN BESTAAN NA DE SPORT

ORGANISATIE VAN EERSTEKLAS EVENEMENTEN

Laten we samenwerken

Vanuit onze ervaring over de jaren hebben we een aantal dingen geleerd over de sportmarkt. Je kunt rustig stellen dat wij weten waar professionele sporters behoefte aan hebben, én waar ze geen behoefte aan hebben. De markt bestaat uit tal van internationale sportbureaus die voor het merendeel op dezelfde wijze opereren. Toch is het onze overtuiging dat een agent er moet zijn voor zijn sporters, niet andersom. 

Wij

DOEN

DE DINGEN

ANDERS

Onze missie

Bij ons draait alles om onze cliënten. Het is onze missie om topprestaties mogelijk te maken door ze te ontzorgen, zodat ze het maximale uit hun carrière kunnen halen, zowel financieel als qua prestaties. In onze evenementenbusiness streven we ernaar om impactvolle ervaringen te organiseren die een blijvende indruk op het publiek achterlaten. Tegelijkertijd spelen we in op de verschillende behoeften van alle betrokken stakeholders.

Wat wij doen

Onze diensten kunnen worden onderverdeeld in drie hoofdpijlers: Agency, Financial Intelligence en Events. Wij zijn toegewijd om toonaangevende oplossingen te bieden aan onze klanten, voor vandaag en in de toekomst. Het is onze overtuiging dat een agent voor zijn sporter moet zorgen, niet andersom. Want jij als atleet of entertainer moet je aandacht kunnen richten op wat je het liefst doet.

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands
Scroll naar top